AFI Technology

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u ovoj oblasti.

Dom > Novosti > Sadržaj
V1
- Aug 30, 2017 -

版本 一

Opis proizvoda

Opis

T he Afi V1 3-Axis Gimbal je dizajniran da bude kompatibilan ne samo sa GoPro-om, već sa svim sličnim akcionim kamerama. Sa svojim kućištem koji se može proširiti i bez dizajna vijka, sada se može držati Hero4 sa priloženim LCD ruksakom.

The   Afi V1   3-osni ručni demontažni gimbal   od   Afi   je ručni, odvojivi i montažni gimbal za GoPro kamere sa žičnom kontrolom. Prihvata dve generičke 18350 baterije (upotreba 3 + sata) ili 18650 baterija sa ekstenderom (za 7+ sati korištenja).

Afi V1 Gimbal uključuje motore manje od četkica i može se odvojiti i montirati na više platformi (džib, tronožac, nosač za grudi, bicikl ili automobil) koristeći GoPro mount. Isporučuje se sa 1/4 "-20 standardnom navojnom rupom na dnu držača

Karakteristike:

       3 Axis Smartphone ručni stabilizator gume

Tri funkcije snimanja (180 ° / Panorama portreta / 360 °)

Mogućnost snimanja sa niskim uglom

Džojstik zamenjuje dugmad za bolju kontrolu gimbal-a (pan / tilt / roll)

Istovremena kontrola panela i nagiba

Ručni i odvojivi / montirani sa žičnom kontrolom

Opremljen poluprovodnikom za GoPro i druge akcione kamere i industrijske standardne rupe sa navojem od 1/4 "-20 na dnu ručke

Kompatibilan sa GoPro, Xiaomi 4K i drugim fotoaparatima

 

版本 二

Opis

The   Afi V1   je 3-osni gimbal stabilizator dizajniran prvenstveno za kamere bez ogledala, idealne za pojedinačne aplikacije za snimanje niskih troškova. Podržavajući neograničenu rotaciju dužine od 360 stepeni duž 3 sekire sa savršenim stabilizacijskim performansama, on vam omogućava da lako i jednostavno snimate stabilne i glatke tokove sa svim zamišljenim uglovima gledanja.

 

Karakteristike

V1 3-osni gimbal sa 4-smernim Joystick-om je lagan i prenosiv, pogodan za GoPro akcijske kamere, kao što je Canon dslr kamera.

Integrirani kružni četkatni motor sa jakim obrtnim momentom i glatkom rotacijom.

Ugrađena zaštita od obrnutog polariteta, zaštita od punjenja i zaštita od kratkog spoja čine ga izuzetno efikasnom.
Četvorosmerni džojstik čini neverovatno lako podešavanje ugla.
Automatsko suzbijanje drifta, frekvencija kalibracije znatno smanjena.
1 / 4inch vijčani port na dnu omogućava jednostavno pričvršćivanje na većinu produžnih šipki trenutno na tržištu.

 

版本 三

Opis

AFI V1 3-Axis tip Gopro Hero 3/3 + / 4 Go Pro akciona kamera Namjenski stabilizator gitare Novi izgled. Nezavisni motor u ultra-glatkom pokretu pokreta od 3 delova (osa) će se primeniti bez podrhtavanja i vibracija fotoaparata. Ovaj pešačak dok snimate video tokom vožnje će biti super jednostavno. Standardne zavrtnje za zavrtnje na podu na takav stalak za stativ ili monopod 1/4 'ručke donje će biti lako moguće. Podešavanje je završeno za samo 30 sekundi. Montažni prsten koji samo stegne vijke nakon postavljanja na objektiv fotoaparata.

 

Karakteristike

Brza, tačna i tiha stabilizacija

Jednostavno podešavanje ugla džojstika

Trajanje baterije do 4 sata

Bluetooth daljinski upravljač Android App

Šarke kompatibilne sa različitim držačima 1/4 "

 

版本 四

Opis

      T AFI V1 3-Axis Gimbal stabilizator pretvara vaš iPhone, Smartphone ili GoPro HERO fotoaparat u bioskopsku kuću. Ovaj motorizovani gimbal eliminiše snažan kretanje kamere, pomaže vam da snimate glatke, profesionalne ručne video zapise. To je savršeno sredstvo za snimanje video snimaka putovanja i događaja, kao i brzu akciju kao što su skijanje, vožnja biciklom i trčanje. V1 poseduje motorizovani triosni gimbal dizajniran da zadrži vaš telefon ili GoPro nivo i izoluje se od vibracija i šiljaka. Umesto da držite svoj uređaj zaključan na mjestu duž tri osovine , V1 vam daje intuitivniju kontrolu, omogućavajući vašem pametnom telefonu ili GoPro-u da prati pokretanje nagiba i panike vašeg zgloba dok držite nivo horizonta. Snimajte filmske snimke glatkim i prirodnim pokretima bez stativa ili komplikovane opreme. V1 je lako postaviti i raditi. Samo postavite svoj pametni telefon u podnožje, podesite stabilizator i uključite ga. Takođe dolazi sa GoPro montažnim okvirom sa jednostavnom pristupom svim dugmetima. Sa svojim kompaktnim dizajnom i jednostavnim radom. možete uzeti ovaj gimbal s vama i dobiti glatke, filmske snimke gdje god da idete. * Vreme trajanja baterije će se razlikovati u zavisnosti od težine vašeg fotoaparata i složenosti kretanja. U našim testovima smo utvrdili da je V1 trčao nekoliko sati snimanja sa prekidima, i preko četiri sata produžene upotrebe.

Karakteristike

Vodootporni 3-osni ručni gimbal

V1 je nova generacija Gimbal-a proizvedenog od Afi-a , postiže bez presedana tišina, glatkost i efikasnost energije. Univerzalni dizajn sa protivtegovima

Dugačak vijak i protivtegovi za podešavanje tela i težine za kamere različitih veličina i težine. Kompatibilan sa Gopro Hero5 / 4/3 + / 3, Yi Cam 4K, AEE i drugim fotoaparatima iste veličine.

Punjiva baterija sa dugim trajanjem
Punjiva baterija može da radi do 4 sata. Moguće je koristiti i opremljeni punjač za punjenje fotoaparata.

Multi-Applications & Portable
Sa 1/4 "navojnim navojem na dnu za jednostavno montiranje na stativ, monopod i tako dalje. Kompaktna veličina sa prenosnom torbom čini ga savršenim za putovanje, vodene sportove, aktivnosti na otvorenom itd.