AFI Technology

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u ovoj oblasti.

Dom > Novosti > Sadržaj
Najnoviji stabilizator u 2018.-AFI D3
- Aug 06, 2018 -

D3 je multifunkcionalna SLR kamera Gimbal sa tradicionalnom mehaničkom stabilnošću, opremljena je naprednom i visoko efikasnom 3-osovinom bezšičnom tehnologijom bez četkičnog motora, savršenom kombinacijom magnetizma, struje i sile, omogućava fotografima da drže kameru stabilno i poželjno kontrolišu pokret kamere, u međuvremenu, ostvaruje sveukupnu kontrolu fokusiranja fotoaparata. To može učiniti snimanje više slobodnim i stvarati inventivnu sliku jedinstvenom mehaničkom fokusom.

AFI D3 usvojen dizajnom preciznog fokusa podešavanja, lako podešava fokus pomoću ručnog izvlačenja i kombinuje sa principom konstrukcije tradicionalne strukture mehaničke stabilnosti, pruža stabilan i glatki rad za fotografisanje. Omogućite vam da kreirate profesionalni film u budžetu. Ne samo ovo, već i AFI D3 ima još dve funkcije. Prvo, sa superiornim korisničkim dizajnom, dizajn inženjerske arhitekture sa maksimalnom nosivošću od 3.2KG, težina više nije problem. Još jedna od karakteristika je integrisani dizajn stopala.


D3 ne samo da stvara novo fotografsko iskustvo za fotografe, već i daje novu narativnu tehniku za video radove. Profesionalna funkcija je dovoljna da zadovolji zahteve fotografa pomoću drugog načina rada fotoaparata i prebacivanja režima stabilizacije, fotoaparat može snimati kako želite na maloj ili visokoj poziciji.