AFI Technology

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u ovoj oblasti.

Dom > Novosti > Sadržaj
VS-3SD PRO
- Aug 30, 2017 -

版本 一

Opis proizvoda:

Opis

V S-3SD PRO je prenosivi 3-osni ručni gimbal specijalno dizajniran za fotografe.

VS-3SD PRO je dvodimenzorski SLR ručni gimbal i usvaja 32-bitni kontroler, koji omogućava višestruki prekidač, nema potrebe za ručno menjanjem softvera, omogućava vam da ostvarite slobodno snimanje.

 

The   VS-3SD PRO   je motorni gimbal sa 3 osovine dizajniran tako da zadrži nivo pametnog telefona i izoluje ga od rukovanja. Ima 6-osnu jedinicu za inercijalnu meru (IMU) koja nivoima i predvidja pokretanje operatora za glatke snimke. Između priloženih adaptera za montažu možete da priložite male i velike pametne telefone do 3,6 inča, kao što su iPhone 6 Plus i Galaxy S5, kao i GoPro HERO4 i HERO3 akcijske kamere.

VS-3SD PRO   stabilizuje snimak snimka sa vašeg smartphone althoug h nije dizajniran da savršeno mirno drži svoj pametni telefon; umesto toga kompenzuje se podrhtavanje tokom kretanja i obezbeđuje stabilizovani snimak koji izgleda u organskom obliku.

 

Funkcija s :

Sadrži nosače za male i velike telefone širine do 3,6 ", a GoPro HERO4 i HERO3

Podržava iPhone 6 Plus i Galaxy S5

· Elektronska stabilizacija osovina panela, nagiba i horizonta

· Kombinira 3-osni akcelerometar i 3-osni gyroscope kako bi se postigao nesmetano kretanje uz zadržavanje vašeg telefona / GoPro nivoa

· 3 do 10 sekunde samo-kalibracije

· Magazin-tip, 15Wh bez baterija sa 3-časovnim radnim vremenom

· Protuktura uključena

 

 

 

 

 

版本 二

Des cription:

Najnapredniji ručni držač / montažni Gimbal za GoPro sa žičnom kontrolom i opcijom bežične nadogradnje.

Uzima generičke 2 x 18350 baterije (3 + sat vremena) i 18650 baterija sa ekstenderom (za 7+ sati korištenja). Afi VS-3SD Gimbal je ugrađen najsavremeniji motori bez četkice koji vam omogućavaju snimanje glatkih video zapisa u bioskopu čak i sa vašim akcionim kamerama za svakodnevnu upotrebu. Ako ste bolesni od nečujnih zamućenih video zapisa, uzmite Afi VS-3SD i očekujte da sve u životu ide glatko! VS-3SD se takođe može odvojiti i montirati na mnogim platformama (džojstik, tronožac, nosač za grudi, bicikl, automobil ... itd.) Koristeći GoPro mount (može se ukloniti i postoji još 1 / 4-20 tačka montiranja) ili 1 / 4-20 standardna navojna rupa na dnu ruke, čineći ga kompatibilnim s bilo čim. Tri popularna načina rada: režim praćenja (kamera prati nagib i pokretanje panela zgloba, podešavanje rolne sa džojstikom), polu-sledbeni mod (tilt fotoaparata je zaključan, ali se može podesiti džojstik, kamera prati pan) i potpuno zaključan ( sva osa zaključana, podešavanje nagiba i panova može se napraviti pomoću džojstika). Inverzni režim za snimanje sa niskim uglom: ovo vam omogućava da imate opseg nagiba kada se držite naopako u polju Pratite i potpuno zatvoreni režim (nema veze sa režimom praćenja).

Karakteristike

   Aluminijski vazduh Aluminijumski materijal sa hladnom površinom i laganom težinom.
Buffering funkcija za zaštitu vaših telefona ili GoPro od grebanja.

   3 osa Aktivna stabilizacija (nagib, rolna i pan)

Sistem za kontrolu gesta: kamera prati pokret i pokret nagiba zgloba

Motor bez četkica

Udoban silika gel rukuje gripom

Podrška pametnim telefonima od 2,2 "do 2,5" (iPhone 4, 4s, 5, 5s ili sličan veličini telefona) i 3 "do 3,6" širokougaoni (iPhone 6+ ili sličan veličini telefon)

Meki EVA materijal na stezaljkama za zaštitu telefona od ogrebotina

LED indikatorska lampica

   26 00mAh uklonjiva litijum-jonska baterija i punjač uključeni

Slučaj je uključen

版本 三

Des kripta

    Ovo je VS-3SD PRO Steadycam triosni ručni gimbal, omogućava vam da svojoj maloj Gopro-u jednostavno snimite video i fotografije glatko kao filmovi, omogućavaju vam da delite svoj život s rodbinama i prijateljima u bilo koje vrijeme i bilo gdje. Uvek ćete biti u fokusu života, bez obzira kada i gde ste, pustite višestruke, glatke i jasne zapise da postanu večno sećanje.

 

Karakteristike

Kompatibilan sa GoPro3, GoPro3 + .GoPro4
Prikladan i praktičan dizajn električnog prekidača
Integracija lagan dizajn i delikatan izgled
Može se instalirati 3 x 18650 baterija (2600mAh / vreme upotrebe je preko 3 sata)
Pomaže vam da lako postignete snimanje brzog kretanja, jurnjave, upravljanja i niskog ugla
VS-3SD PRO steadycam ručni gimbal je lagan, lagan za nošenje, jednostavan za korištenje, power-and-go
Takođe ima elektronski sporo režim za praćenje koji mehanički stabilizator to ne može učiniti, a može i da se stabilizuje gore i dolje pre i posle.

 

版本 四

Opis

     VS-3SD 3-osni ručni stabilizator gimbal za GoPro HERO, pametni telefon i iPhone - Handheld Powered Video VS-3SD 3-Axis Gimbal stabilizator pretvara vaš iPhone, Smartphone ili GoPro HERO fotoaparat u bioskopsku kuću. Ovaj motorizovani gimbal eliminiše snažan kretanje kamere, pomaže vam da snimate glatke, profesionalne ručne video zapise. To je savršeno sredstvo za snimanje video snimaka putovanja i događaja, kao i brzu akciju kao što su skijanje, vožnja biciklom i trčanje. VS-3SD poseduje motorizovani triosni gimbal dizajniran da zadrži vaš telefon ili GoPro nivo i izoluje se od vibracija i šiljaka.

Umesto da držite uređaj zaključan na mjestu duž tri osa, VS-3SD vam daje intuitivniju kontrolu, omogućavajući vašem pametnom telefonu ili GoPro-u da prati pokretanje nagiba i pokosa vašeg zgloba dok držite nivo horizonta. Snimajte filmske snimke glatkim i prirodnim pokretima bez stativa ili komplikovane opreme.

VS-3SD se lako postavlja i radi. Samo postavite svoj pametni telefon u podnožje, podesite stabilizator i uključite ga. Takođe dolazi sa GoPro montažnim okvirom sa jednostavnom pristupom svim dugmetima. Sa svojim kompaktnim dizajnom i jednostavnim radom. možete uzeti ovaj gimbal s vama i dobiti glatke, filmske snimke gdje god da idete.

* Vreme trajanja baterije će se razlikovati u zavisnosti od težine vašeg fotoaparata i složenosti kretanja. U našim testovima otkrili smo da je VS-3SD trčao nekoliko sati snimanja sa prekidima, i preko sat vremena produžene upotrebe.
Napomena: Smartphone i / ili GoPro NIJE uključen.

 

Karakteristike

   

 

 

 

 

版本 五

Opis

   VS-3SD PRO 3-Axis Handheld Gimbal vam omogućava snimanje stabilizovanih, slobodnih plutajućih snimaka pomoću GoPro HERO3 ili HERO3 +. Drži se i upravlja jednim rukom i ima tri različita načina rada za povećanje kreativnih mogućnosti. Možete da izaberete da zaključate kameru na sve tri osi (pan, nagib i rolna) ili izaberite režime gde će kamera lagano pratiti dok se pomerate i nagnete ručicom. Prebacivanje između režima se vrši pomoću jednog LED dugmeta na ručici, koja treperi da označava izabrani režim. Motorizovani 3-osni gimbal se napaja koristeći tri punjive baterije, koje se uvlače u ručku. Indikatorska lampica baterije na uređaju vam omogućava da znate kada je vreme da punite baterije pomoću priloženog punjača. Režimi Pan sledeći režim: Zaključavanje osi nagiba i osovine; fotoaparat neprekidno puni kako bi pratio pravac ručke Tilt i Pan Režim Režim: Brave osovine rola; fotoaparat glatko prati pokretanje pokreta i nagiba ručice Sve osovinsko zaključavanje: zaključava osovinu panela, nagiba i osovine fotoaparata u položaju u kojem je aktiviran režim rada Rotacioni uglovi Stepen nagiba: 3 55 Stepen rolne: 355 stepeni Karakteristike 3-osni motorizovani gimbal kompatibilni sa GoPro HERO3 / 3 + Tri načina rada sa jednim tasterom Automatski kalibrira nakon uključivanja LED indikatora nivoa baterije USB port za ažuriranje firmvera uključuje tri baterije i punjač

Karakteristike

  3-Axis Powered Gimbal specijalno dizajniran za akcijske kamere širokog ugla sporta sa vodootpornim kućištem

Dobro izgrađen sa čvrstim dizajnom i u potpunosti podržava GoPro HERO3 / HERO3 + GoPro HERO 4 / i akcijske kamere slične veličine poput SJcam SJ400 i Xiaomi Yi

Tri načina rada sa jednim dugmetom / Automatski kalibrira nakon uključivanja / Ugao rotacije: Nagib: 3 55 Stepen Roll: 355 stepeni / USB port za nadogradnju firmvera

Omogućava vam da snimite stabilizovane, slobodne plutajuće snimke pomoću vaše Sport Adventure kamere / indikatora indikatora baterije na uređaju omogućava vam da znate kada je vrijeme za punjenje baterija

Motorizovani 3-osni stabilizator se napaja koristeći tri punjive baterije,

 


Par: VS-3SG

Sljedeći: A5