AFI Technology

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u ovoj oblasti.

Dom > Novosti > Sadržaj
Izvještaj izložbe | AFI Highlight Replays na 20. Šangajskom P & I izložbi
- Aug 06, 2018 -


AFI je upravo imao uspešan prikaz u 20. godini   Šangajska međunarodna izložba fotografske opreme i digitalne slike (P & I).

Tokom emisije, AFI je uglavnom prikazivao i preporučio proizvode pod tri brenda - 【AFI】: PhoeniX D3 stabilizator za Pro kamere, V5 smartphone gimbal, dual-grip gimbal handleler; 【KINGJOY】: Star proizvod Aurora serije stativa, stativa G serije i 【PAPALER】: fotografski kišobran itd. Oni su osvojili savršeni pokazujući efekat. PhoeniX D3 stabilizator, V5 mobilni stabilizator posebno je privukao pažnju posjetilaca. Multifunkcionalni snimak za stativ i komplet fotoaparata PPL-03B + bili su najtopliji.

▲ PhoeniX D3 stabilizator za Pro kameru

▲ V5 Smartphone Gimbal

▲ Štapna serije Aurora

▲ PAPALER Fotografija Kišobran

▲ PAPALER Fotografija kišobran i komplet A Tripod

PhoeniX D3 stabilizator za Pro kameru je bila popularna zvezda u emisiji. To je bio integrisani model sa multi-produžnim komponentama. Ispod su impresivni momenti.

▲ PhoeniX D 3 u radu

▲ Korišćenje naramenice za PhoeniX D3

▲ Kit za Phoenix D3 i D3B konzolu

Tokom predstave, mnogi novi klijenti su došli u AFI štand kako bi saznali više o pozadini, proizvodima i tehnikama kompanije, fokusirajući se na kvalitet i servis nakon prodaje. Odgovarajuće stvari na štandu AFI-a su komentirale: "Naše ručne gimbal serije sportske fotografije su dobro prihvaćene od strane domaćih korisnika. Novi proizvodi mogu pružiti glatko fotografsko iskustvo uz visoku preciznu inteligentnu pomoć. Oni će doneti novi način promocije brenda sa novom strategijom kako u zemlji tako iu inostranstvu.

▲ AFI Uvek donosi iznenađenja

Prikaz AFI-a na ovoj izložbi u Šangaju u Šangaju dobio je svu pažnju. AFI ne samo da je prikazao svoju sveobuhvatnu liniju proizvoda već i dobio odobrenje za najnovije razvijene proizvode. U 2018. godini, AFI će nastaviti da razvija oblast stabilizatora kako bi donijela inovativne stabilizatore za iskustvo izuzetnog fotografisanja za korisnike. Očekivati.