AFI Technology

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u ovoj oblasti.

Dom > Novosti > Sadržaj
AFI U 2018. godini LosAngeles Cine Gear Expo Review
- Aug 06, 2018 -

LosAngeles Cine Gear Expo je međunarodna izložba za izložbu filmova, video i digitalnih medija, koja se isporučuje vrhunskom proizvođaču filmske opreme.

Kao proizvođač profesionalne fotografije, AFI je pozvana da prisustvuje ovoj izložbi i predstavi najnoviji proizvod iz 2018. godine na izložbi

DSLR fotoaparat Gimbal - D3 ▼

D3 ne samo da stvara novo fotografsko iskustvo za fotografe, već i daje novu narativnu tehniku za video radove. Profesionalna funkcija je dovoljna da zadovolji zahteve fotografa pomoću drugog načina rada fotoaparata i prebacivanja režima stabilizacije, fotoaparat može snimati kako želite na maloj ili visokoj poziciji.

D3 Ručni test stabilizatora na polju

V5 stabilizator pametnog telefona

U poređenju sa prethodnom serijom, novi razvojni sistem V5 Gimbal čini stabilizator osetljivijim i prenosivim. Nove funkcije fokusiraju točak i ispunjavaju svetlost koja podriva zastareli obrazac snimanja, korisnik može direktno da izabere odgovarajuće fokusiranje i svetlosni efekat tokom snimanje, ne samo sačuvati korisničko vrijeme, već takođe može uzeti više profesionalnih fotografija

V5 testiranje stabilizacije pametnih telefona.

Prema povratnim informacijama osoblja sajta: AFI D3 i V3 su veoma popularni kod posetilaca. Takođe su izgradili štand za posetioce da testiraju V5 ili D3.

Osoblje uvede stabilizator

AFI uvek insistira na nezavisnim inovacijama, usled razvoja tehnologija, poboljšanje konkurentnosti preduzeća. Mislio sam da je put ka inovacijama dug, ali mi čvrsto verujemo da ćemo, ako to učinimo sa srcem, postići svoj cilj.