AFI Technology

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u ovoj oblasti.

Dom > Novosti > Sadržaj
A5
- Aug 30, 2017 -

Verzija 1

opis proizvoda

Opis

The   A5 3-Axis ručni gimbal     omogućava vam snimanje stabiliziranog, kvalitetnog video zapisa pomoću GoPro fotoaparata. Radi sa svim GoPro5 / GoPro4 / GoPro3 + / GoPro3 kamerama i takođe je kompatibilan sa drugim akcionim kamerama s sličnim veličinama.

Visoki frekventni motori bez četkica bez preciznosti sa visokim frekvencijskim 200 Hz Hz osiguravaju visoku stabilizaciju čak iu najzahtjevnijim uslovima.

A5 stabilizator za kamere selfie stick   Plug i play spremni za korištenje izvan kutije bez složenog postavljanja ili konfiguracije softvera. Možete prebacivati između 4 načina rada jednostavnim pritiskom na dugme režima koji se nalazi na dršci. Režimi rada omogućavaju vam brzo zaključavanje fotoaparata na osovini panela, naginjanja i osovine ili glatko pratite pokretanje ruku dok pegate i naginjate ručku.

Takođe možete koristiti A5 naopako za nizak obrnut snimak ili ručno kontrolirati nagib kamere pomoću dugmadi za pomeranje gore / dole na dršci. Napajaju ga četiri punjiva litijum-jonska akumulatorska litijum-jonska baterija kapaciteta 3600mAh koja se takođe može koristiti za dopunu energije vašoj GoPro fotoaparatu pomoću priloženog punjača. Indikatorska lampica plave baterije na dršci prati preostali radni vek baterije koji vam dozvoljava da znate kada je vrijeme za punjenje baterija.

Inverzni režim vam omogućava da koristite svoj gimbal naopako. Morate biti u režimu Heading & Tilt Follow pre nego što okrenete gimbal naopako. Ovaj režim je obrnuta verzija načina Heading & Tilt. Takođe možete zaključati nagib u inverznom režimu tako što ćete uneti u Heading Follow (1 klik). Pre nego što vratite poklopac gimbal-a u uspravno stanje, uverite se da prvo odaberete način za slanje i nagib.

 

Karakteristike:

Bez složenog podešavanja

Može da napuni GoPro fotoaparat sa priloženim punjačem

Do 7 sati proširenog trajanja baterije

Kompatibilan sa GoPro LCD BacPac ili baterijom BacPac

Heading Follow, Heading Lock, Heading & Tilt Follow i Invert modovi

Podržava daljinsko upravljanje preko daljinskog eksternog uređaja (prodaje se zasebno)

Ručno upravljanje nagibom i jednim dugmetom

Verzija 2

opis proizvoda

Opis

     Najnovija varijanta Afi A5 3-Axis Gimbal sada podržava brzo demontažnu stezaljku umesto permenantnog vijka u sistemu.
      Podržava GoPro kamere i druge sportske kamere  
      The   Pogodan je novi Afi A5 (brzo demontiranje) 3-osni ručni gimbal      Gopro4 / Gopro3 + / Gopro3 i druga sportska kamera s sličnim veličinama koristeći unutrašnju granicu za sakrivanje svih žica koje uživaju u ekstremnoj bežičnoj kontroli.
Poseban dizajn dužina za lakše držanje i korišćenje sa drugom generacijom procesnog sistema Afi ručnog gimbal procesnog sistema radi stvaranja savršenog snimanja.
      Sa specijalnim dizajnom vijka za zaštitu od pada vijaka. Sa novim dizajnom, vijak za vijak čineći A5 stabilnijim čak i dodavanjem LCD ruksaka.
Povezivanje trake za dodatnu opremu lakše je od posebnog prekidača za to. Gimbal sa dužom dužinom može lakše snimiti prelepe predele.
A5 3-osni ručni gimbal nudi interfejse za napajanje i video izlaz za realizaciju gimbal-a koji snabdeva direktno GoPro-u.  
      Jednostavan 4 režima rada koji se mogu prilagoditi svakoj zemlji baziranoj okolini.
Uz dodatnu poziciju produžetka i lagan dizajn, fotoaparat će imati fleksibilniji ugao snimanja i širi prikaz.

Karakteristike

    Usvojite izvrsnu 3-osnu stabilizacionu tehnologiju.

Kontrola džojstika 5-wa i džojstika za režime i način rada i kontrolu jednim tasterom za uključivanje, u velikoj mjeri poboljšavaju korisničko iskustvo.
Dizajn porta za punjenje je pogodan za direktno punjenje vaše kamere za akciju od gimbal-a pomoću kabla za punjenje.
Novo dizajnirani brzi pristupni snimak, savršeno kompatibilan za GoPro Hero3 / Hero4, za XiaoYi Cam, za SJCAM SJ4000 SJ5000 seriju i druge akcione kamere s sličnim dimenzijama.
     Standardni 1/4 "priključak za uvrtanje vijka, kompatibilan sa većinom fotografija i dodatne opreme sa 1/4" držačem za vijke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verzija 3

Opis

     A5 3-osni ručni gimbal je sjajna, kompaktna i iznad svega, udobna kamera   jedinicu za stabilizaciju vaše GoPro akcijske kamere i sposobna da daje   izvanredan   rezultate.  

Njegova lagana težina, ergonomski dizajn omogućava dugotrajnu upotrebu bez neugodnosti, dok su njegove kompaktne dimenzije omogućile da ga spakujete gotovo bilo gdje kada se ne koristi.

A5 ima 3 različita načina da vam pruže krajnju slobodu; Režim zaključavanja, Režim za slijedeći režim i Režim za slanje / prebacivanje.

 

     

Karakteristike

    

Ručni gimbal sa funkcijom 3-osne i integrisane kontrole za kontrolu GoPro i Gimbal-a istovremeno
   Sa A5 možete držati, kontrolirati i upravljati GoPro jednim rukom. Možete pratiti bilo kakvu akciju i lako snimati glatke snimke.
   Radi sa GoPro HERO4, HERO3 +, HERO3 i drugim sportskim fotoaparatima slične veličine.
   Sve-u-jednom dodatni pribor: Uključujući 3400mAh zamjenjivu bateriju sa radnim vremenom do 4 sata, prostor za skladištenje za TF karticu, ugrađeno LED svjetlo.
   Savršena stabilizacija videa: Sa 3- Axis četkicom motori i naprednim senzorima, A5 može raditi sa 3 2 0 stepeni Pan / Tilt Rotacija, 100 stepeni Roll Rotation.
Snimanje u više načina: Režim zaključavanja, Režim Omni numere, Underslung režim.

Verzija 4

Opis

   Ručni 3Axis elektronski gimbal stabilizator za GoPro Hero5 / 4/3 + / 3 fotoaparat je napravljen od legure aluminijuma. Gimbal stabilizator je sa udobnom silikonskom drškom. Gimbal stabilizator za pametne telefone Hvatajte memorije i dijelite životne trenutke lakše i više cinematicno. On pretvara svoj pametni telefon u pametnu kameru za snimanje, čineći svaki trenutak da snimate izgledaju glatko, profesionalno i spremno za podjelu. Aktivni stabilizacijski gimbal sa 3 osovine je sa prenosivom litijum-jonskom baterijom, dolazi sa punjačem. Uključuje jednu protivteću za uravnotežavanje teških telefona i sočiva.

  Karakteristike

    Aluminijumska konstrukcija CNC legura / Elegantan i bez alata  

    Koristeći najnoviji 32-bitni Alexmos sa Triple-MCU tehnologijom za brze, precizne, tihe i stabilne performanse

Sledi režim rada i invertni način automatskog prepoznavanja (automatska detekcija) 4-stezni džojstik za podešavanje ugla nagiba i kotrljanja

Jednostavno montiranje i lako se odvaja od ručke / 34x Li-Ion baterija 18350

GoPro fotoaparat se plaća preko A5

Šarnir glavne jedinice kompatibilan sa svim raspoloživim GoPro montažama

visoka fleksibilnost (inč) otvora za vijke na dnu ručke

 

 

Verzija 5

Opis

  Ručni gimbal A5 3 osa omogućava vam da bez napora snimate svilenkasti glatki video sa GoPro-om. E A5 radi sa svim modelima Hero 3, Hero 3+ , Hero 4 i Hero5 i podržava većinu GoPro fotoaparata kao što je LCD BacPac kao i baterija BacPac.

GP-PRO poseduje nadograđeni 4-stezni palac za palcem kako bi se omogućila preciznija kontrola perjaja gimbal-a, nagiba i nagiba. Ova mogućnost samo omogućava proširenje fleksibilnosti i kontrole za kompaktne scenarije snimanja ili za jedinstvene uglove predmeta.

A5 vam daje još više svestranosti uz dodatak spoljnog monitora, kao i standardni ženski navoj od 1 / 4-20 "na dnu ručke za dodavanje vašeg tipičnog monopoda ili stativa.

 

Karakteristike

  Snimite profesionalno-kvalitetni video iz vašeg GoPro Hero fotoaparata

3 pojedinačna motora rade u realnom vremenu da bi se kontinuirano balansirali i nivelirali kretanje, što osigurava glatki video bez neželjenog mržnjenja i besa

Upravljajte pan i teren pomoću ugrađenog džojstika

Anti-slip knurling na eloksirani aluminijumskoj dršci olakšava držanje

3 režima:

Režim 1 Pitch Lock: Osovina panela i roleta se može slobodno kretati, ali osa nagiba ostaje u fiksnom položaju

Režim 2 Otključan: osovina panela, rolne i osovine može se slobodno kretati i polako i glatko tragati za pokretima drške

Režim 3 zaključan: osovina panela, rolne i osovine su zaključana u fiksnom položaju

Made For: GoPro Hero 3, GoPro Hero 3+, GoPro Hero 4 Silver, GoPro Hero 4 , GoPro Hero5 Black

 


Par: VS-3SD PRO

Sljedeći: MRA01