AFI Technology

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u ovoj oblasti.

Dom > Novosti > Sadržaj
Putna serija: kako snimati 360-stepene panorame
- Aug 30, 2017 -

图片1.png  

Kada putujemo do neverovatnih mesta, fotografisanje nam omogućava da pokažemo našim prijateljima i porodici ono što smo videli. Sastavljanje savršene fotografije je proces uperivanja vašeg fotoaparata na nešto zanimljivo i pucanje u pravom trenutku. Ali šta ako ljudi koji gledaju vaše fotografije mogu praktično stajati tamo gde ste stajali i gledati okolo, potpuno potopljene u scenu?

Panorame od 360 stepeni su jedinstveni i uzbudljivi način da vaši gledaoci istraže svoje slike. Ako ste igrali sa Google Street View-om ili ste videli listu nekretnina sa virtuelnom turnejom, zamislite da snimite ovaj tip interaktivne fotografije na vašu sledeću avanturu.

Videti Svet u 360. godini

Dok mnogi telefoni i fotoaparati sa točkovima i snimcima imaju panoramski režim, 360 sfernih panoramaca će vaše slike učiniti još boljim uključivanjem sve na scenu. Vizuelizujte sliku koja se projektuje na unutrašnjoj strani velike lopte. Vaši gledaoci će moći da gledaju u bilo kom smeru, bočno na stranu ili gore i dole!

图片2.png 

 

Panoramski glave

Panoramske glave dostupne su od najrazličitijih proizvođača. AFI MRP-01 g panoramičke glave počinju od oko 45 dolara .

Potrošnja određenog vremena biranja - u podešavanjima na panoramskoj glavi će se osigurati da se vaše slike lako spojiti. Panohead drži tačku u kojoj svetlost ulazi u sočivo, nazvanu no-parallax point, konzistentno između snimaka. Ovo precizno poravnanje olakšava panoramskom softveru da zajedno sjedinjuje vašu panoramu. Preporučujem da koristite   rešetkast metod za pronalaženje   optimalni položaj šiva vaše panoramske glave.

图片3.png 

图片4.png