AFI Technology

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u ovoj oblasti.

Dom > Novosti > Sadržaj
Najbolji Iphone Gimbal Stabilizatori pametnih telefona - savjeti kupca
- Aug 30, 2017 -

Tokom proteklih 10 godina, mobilne kamere su stvarno skočile naprijed i kvalitet modernih pametnih telefona je prilično neverovatno. Ovo takođe ide i za video. Mnogi ljudi više ne kupuju kamere, oni se jednostavno drže sa svojim mobilnim uređajima za snimanje slika i snimanja video zapisa.

Bez obzira kakav će snimak snimiti. Ako izaberete kvalitet od kvantiteta, to je izbor.   Nema više rukovanja ili neželjenih vibracija.

Šta treba uzeti u obzir prilikom odabira najboljeg stabilizatora pametnog telefona? Najviše od materijala, trajnosti, ergonomije i cene. Da pogledamo bliže, donosimo vam neke od najboljih stabilizatora na današnjem tržištu.

AFI - V1S 3-osni ručni univerzalni pametni stabilizator stabilizatora za iPhone 7 i 7 Plus i Go   Pro

图片1.png 

Ovde je AFI-V1S . To je stabilizatorski gimbal za savremeni pametni telefon. Sam stabilizator izgleda i osjeća odlično. Gumena ručka je gripirana i metalna konstrukcija ima neku lepu težinu. Tako se oseća kao solidan celovit proizvod.   Sve dobro funkcioniše, osim jednog problema sa dizajnom - kada stavite težinu, ponekad se udari u glavu kada je sistem isključen.   Zato budite pažljivi i malo držite malo dok isključite.

 

 

  AFI - V1S 3-Axis pametni stabilizator Gimbal Stabilizator uključuje GoPro, male i veće gimbal cradle

图片2.png 

Ovaj stabilizator se prvenstveno pravi za iPhone ili Android pametne telefone. Uređaj dolazi s prekrasnim kućištem sa trakom, baterijom, stabilizatorom, težinom protivteže i utikačem za strane zemlje. Baterija traje oko 3 sata. Ako koristite veće pametne telefone kao što je iPhone 6+, ne zaboravite da dodate protivteću.

Ako ga ne balansirate apsolutno savršeno, uređaj će stalno napraviti nečuvene zvukove.   U tom slučaju će motori trajno raditi i izvlačiti bateriju. Ako osećate malo zujanje u vašim rukama, zar to nije tako (to neće trajati dugo). Motorni gyro sistem sa 3 ose sa četkom koji radi svoj posao, tako da nema bojazni za kvalitet slike ovde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2   Fleksibilni pokretni pogon FI A5 za GoPro

 

Najnovija varijanta Afi A5 3-Axis Gimbal sada podržava brzo demontažnu stezaljku umesto permenantnog vijka u sistemu.
      Podržava GoPro kamere i druge sportske kamere  
      The   Pogodan je novi Afi A5 (brzo demontiranje) 3-osni ručni gimbal      Gopro4 / Gopro3 + / Gopro3 i druga sportska kamera s sličnim veličinama koristeći unutrašnju granicu za sakrivanje svih žica koje uživaju u ekstremnoj bežičnoj kontroli.
Poseban dizajn dužina za lakše držanje i korišćenje sa drugom generacijom procesnog sistema Afi ručnog gimbal procesnog sistema radi stvaranja savršenog snimanja.
      Sa specijalnim dizajnom vijka za zaštitu od pada vijaka. Sa novim dizajnom, vijak za vijak čineći A5 stabilnijim čak i dodavanjem LCD ruksaka.
Povezivanje trake za dodatnu opremu lakše je od posebnog prekidača za to. Gimbal sa dužom dužinom može lakše snimiti prelepe predele.
A5 3-osni ručni gimbal nudi interfejse za napajanje i video izlaz za realizaciju gimbal-a koji snabdeva direktno GoPro-u.  
      Jednostavan 4 režima rada koji se mogu prilagoditi svakoj zemlji baziranoj okolini.
Uz dodatnu poziciju produžetka i lagan dizajn, fotoaparat će imati fleksibilniji ugao snimanja i širi prikaz.

图片3.png  

Karakteristike

    Usvojite izvrsnu 3-osnu stabilizacionu tehnologiju.

Kontrola džojstika 5-wa i džojstika za režime i način rada i kontrolu jednim tasterom za uključivanje, u velikoj mjeri poboljšavaju korisničko iskustvo.
Dizajn porta za punjenje je pogodan za direktno punjenje vaše kamere za akciju od gimbal-a pomoću kabla za punjenje.
Novo dizajnirani brzi pristupni klip, savršeno kompatibilan za GoPro Hero3 / Hero4   i druge akcione kamere s sličnim dimenzijama.
     Standardni 1/4 "priključak za uvrtanje vijka, kompatibilan sa većinom fotografija i dodatne opreme sa 1/4" držačem za vijke.

 

3 . Vodič za kupce ručnog stabilizatora

Da li ste za stabilizaciju vašeg telefona, Go-Pro, kamkordera, DSLR-a ili manjeg bioskopskog fotoaparata? Ne mogu da odlučim koji je stabilizator najbolji za vas i vašu kameru? Razmotrićemo različite opcije kako biste mogli doneti informisanu odluku pre kupovine.

S obzirom da su kamere manja i lakša, a kako se kamere u pametnim telefonima i dalje poboljšavaju, potreba za ručnim stabilizatorima nastavlja da raste. Mnogi fotoaparati i sočiva sada uključuju neku vrstu stabilizacije slike. Međutim, za ručne snimke, često vam je potrebna podrška. Sa toliko različitih vrsta stabilizatora i modela, to može biti zbunjujuće, ali ručni stabilizatori, kao i sve podrške za kamere, su dizajnirani za svrhu.

Možete uzeti monopod, postaviti kameru na njega i držati je nad glavom kako biste dobili visoke uglove. Možete srušiti nogu i iskoristiti ga kao dršku ispod vašeg fotoaparata kako biste ugušili ručne snimke. Vaši rezultati pokušaja bilo koje od ovih tehnika snimanja možda neće biti tako loši, ali sumnjivo je da će ti rezultati biti dobri ili dosledni kao oni koji ste dobili koristeći monopod za ono što je bio namenjen. Monopodi su dizajnirani tako da pružaju podršku vašeg fotoaparata kako bi vam pomogao u stabilnim snimcima.

Ručni stabilizatori se stvarno ne razlikuju od monopoda u tome, kako bi dobili najbolje rezultate od njih, pomaže razumevanju za šta su oni dizajnirani. Različite vrste stabilizatora su dizajnirane da pomognu u dobijanju različitih vrsta snimaka. Vaš stil snimanja i različita okruženja u kojima pucate takođe dolaze u obzir kako će vrsta stabilizatora raditi najbolje. Ne radi se o dobijanju najbolje jedinice koja će zadržati težinu vašeg fotoaparata, već o pronalaženju rješenja za dobijanje snimaka koji su vam potrebni. Baš kao što možete koristiti i monopod i stativ u različitim vremenima za istu kameru, možda ćete želeti više od jednog tipa ručnog stabilizatora.

4.   Smooth Moves: Kako se pucati sa stabilizatorom gimbalaca

Gimbali su neverovatni. Oni su uzbudljivi za korištenje, relativno lako razumjeti, i proširuju vaš stil stvorenja i vrste snimaka koje možete stići do bezbroj stepena. Možete dodati tone proizvodne vrijednosti s relativno malo troškovima za svoj komplet opreme, sve samo dodavanjem gimbalom. Odmah, vaši snimci će otkriti više života, više istraživanja i više kreativnosti.

Definitivno ima puno nijansi i suptilnosti koje trebaju biti uzete u obzir prije i dok pucate s gimbalom, mada, zajedno sa sveukupnim konceptima morate imati najbolje moguće snimke. Iako je to zabavno sredstvo, to svakako nije igračka, a ne radi za svaku aplikaciju - pa je pročitajte da postane gimbal ninja. Zapravo, već postoji Gimbal Ninja.

Balansiraj se

Najvažniji prvi korak pucanja sa gimbalom je da ga pravilno uravnotežite. Manje gimnastike, kao što je DJI Osmo ili GoPro Karma Grip, ne zahtevaju da ih prethodno balansirate, ali za veće gabarate kao što su Mövi ili Ronin, morate ih birati savršeno za optimalne rezultate. Tipično, ovo je red kako treba da balansirate svoj gimbal:

1. Balans kamera napred / nazad (gruba)

2. Balans osovine nagiba

3. Balansna osovina rola

4. Balans prednje / zadnje kamere (fino)

5. Pan Axis Balance

Podignite svaki mehanizam za stezanje ili držač i proverite ravnotežu. Prilagodite tako da je sve savršeno ujednačeno i da se ne pomera nakon što postavite kameru u poziciju koju želite.

 

Postoji nekoliko načina da se nosi većina gimbala. Držeći ručke na visini grudi, fotoaparat može biti uspravan i ispod ručica, ili obrnut i iznad ručica. Takođe možete zgrabiti središnju dršku i spustiti se na tlo, a u slučaju Ronina, možete da zgrabite jednu od bočnih ručica i okrenete ga u "aktovku".

Većinu vremena, vaši snimci će biti u standardnom podešavanju. On nudi ton raznovrsnosti i može ostvariti skoro svaki snimak na ovaj način. Kada ga preklopite i okrenete fotoaparat (na taj način obrnete sliku), možete ga podići iznad glave, tako da je dobro za snimke iznad glave ili više perspektive, a zapravo može dati operateru kamere malo odmora od naprezanja standardne upotrebe. Samo morate pretvoriti snimke u post.

Želite da koristite središnju ručku za bilo šta gde želite da gimbal bude na samo jednoj strani tela, i obično blizu tla, ili barem ispod vašeg struka, kao što prate nečije stopalo ili se podiže iz zemlje . "Režim rada" (ručke koje pokazuju nagore i nadole) takođe služi za snimke sa niskim uglom, ali ima dodatnu prednost da bude uski, jer je ručica sada gore-dole. Nove ručke i prstenovi i razne načine za nošenje ovih gumica se stalno grade .