AFI Technology

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u ovoj oblasti.

Dom > Novosti > Sadržaj
MRA01
- Aug 30, 2017 -

版本 一

opis proizvoda

Opis

360 Degree Selfie Panorama Elektronska glava sa daljinskim upravljanjem, savršena za panoramsko snimanje

Afi MRA01 plava zuba panorama glava   za fotoaparat ili telefon Bluetooth sa vremenskim protokom sa elektroničkom panoramskom glavom


Precizni i glatki pokret; Multiple Control Choices; Lako i praktično za upotrebu; Kompatibilan za IOS i Android sistem.

 

Karakteristike
Svestranost: 1/4 "-3/8" konvertibilna donja vijak sa 1/4 "konvertibilnim navojem, savršeno odgovara stojicama stativa, monopodsima, stativima i drugim dodatnim fotoaparatima.
Panorama glava sa daljinskim upravljanjem: Savršeno za mobilne telefone i kamere za snimanje panoramskih fotografija sa ugrađenim elektromotorom, glatkim pokretom daljinskog upravljača, koji može automatski rotirati glavu kamere za 360 stepeni.
Pure Metal Touch, jak i čvrst: Čisto aluminijumsko rotaciono telo sa završnom obradom peska, što dodaje jedinstven osećaj teksture samo po izgledu, izuzetno čvrst i izdržljiv.
Široka kompatibilnost: Sa 1/4 "univerzalnim vijkom na vrhu, panoramska glava je pogodna za GoPro i druge akcione kamere brendova, pametne telefone, džepne kamere, mikro SLR fotoaparate i digitalne kamere.

 

版本 二

Opis

  MRA01 i su specijalno dizajnirana mala težina i prenosiva elektronska panoramska glava za upotrebu sa pametnim telefonom, Gopro kamerama i kamerom od oko 1.5KG. Takođe je jednostavan za korištenje uređaja za protok vremena, korisnici mogu postaviti različite ugao i vrijeme rotacije direktno na uređaj. MRA01 ima 1/4 "navojni navoj na vrhu za montažu fotoaparata i dolazi sa rupom od 1/4" do 3/8 "na dnu, tako da se može koristiti zajedno sa stativom, klizačem ili bilo kojim drugim uređajem sa 1 / 4 "ili 3/8" navojni navoj. Sa MRA01 korisnici jednostavno koriste video snimke sa malim budžetom.

Karakteristike

1/4 univerzalni zavrtanj na dnu: može se koristiti sa selfie štapom, stativom

Nosač telefona: Ocenite za podešavanje razmaka, omogućite sve pametne telefone, izrađeni od polimernih materijala visoke čvrstoće, jaki i otporni, glatki ispareni, sprečavaju struganje.

Podrška za tri noge: Fino izvođenje radova, savršeno se uklapa u telo, nauku i razumnu strukturu obezbeđuje stabilan centar gravitacije, siguran i zvučan.

USB punjač: Lako se menja sa računarom USBport, uobičajen je i punjač mobilnog telefona.

Bluetooth daljinsko upravljanje snimanja: Precisecontrol više funkcija, zgodan i funkcionalan, savršeno kombinuje withios i Android sistem.

 


版本 三

opis proizvoda

Opis

   Lagani i prenosivi  
Trajna aluminijumska konstrukcija
Kompatibilan sa GoPro-om, pametnim telefonima, većinom kamera i laganim DSLR-om
Glava ima programabilnu 360 rotirajuću gornju ploču koja se može podesiti u 30, 60, 90 i 120 minuta intervala.  
Savršena za fotografisanje vremenskog perioda, glava se može okrenuti suprotno od kazaljke na satu.  
Navoj za montiranje na vrhu i na dnu fotoaparata i stativa je 1/4 ", a glava ima kapacitet kapaciteta 1,5Kg za smeštaj različitih uređaja.
Može se koristiti samostalno ili na stativima ili klizačima
Korisno za snimanje panorama i vremenski period

Karakteristike

  Kompaktan, prenosiv, jednostavan za korištenje

Može se koristiti samostalno ili na stativima ili klizačima

Trajna konstrukcija aluminijuma

Korisno za snimanje panorama i vremenski period

 

版本 四

   Opis

      MRA01 je prenosivi gramofon koji pruža idealno rešenje za kreiranje video zapisa ili panoramskih fotografija sa GoPro / akcionom kamerom, pametnim telefonima i kamerama do 1,5 kg. Uključuje 1/4 "-20 vijak za fotoaparat na vrhu i 3/8" do 1/4 "-20 utičnica na dnu za pričvršćivanje stativa - mada i može se koristiti i direktno na površini ili na drugoj površini . Na osnovu jednostavnog, neelektričnog mehanizma tajmera (bez potrebnih baterija), MRA01 može da se pomera za 360 ° u suprotnom smeru kazaljke na satu za 120 minuta.

    Za   u pravcu kazaljke na satu, obesite MRA01 naopako - iako se ovo preporučuje samo za GoPro / akciona kamera, pametne telefone ili kamere težine manje od 1 funte.

Minimalni interfejs omogućava brzo postavljanje glave stativa i brzu upotrebu, kao i omogućavanje montiranja druge glave stativa na vrh, kako bi udvostručila brzinu ciklusa - potpunu revoluciju za 60 minuta.

Karakteristike

  

 

 


Par: A5

Sljedeći: V1