AFI Technology

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u ovoj oblasti.

Dom > Novosti > Sadržaj
AFI V5-Najbolji pramac za pametne telefone 2018
- Aug 06, 2018 -

Kako se snimanje mobilnih telefona postaje sve popularnije, popularna V serija ručne Gimbal će nastaviti sa inovacijom. Pokrenulićemo potpuno novi Gimbal V5 u kombinaciji s prošlom iskustvom i tehnologijom, očito će se poboljšati radna efikasnost lokacije. na istoriju serije V, razvili smo nove karakteristike i optimizirali performanse, verujemo da će proizvod pokazati znatno dostignuće na tržištu.

U poređenju sa prethodnom serijom, novi sistem stabilizatora pametnih telefona V5 će učiniti gimbalom više osjetljivošću i lakšim.

Nove funkcije fokusiraju točak i ispunjavaju svetlost koja podriva zastareli obrazac snimanja, korisnik može direktno da izabere odgovarajuće fokusiranje i efekat svetlosti tokom snimanja, ne samo da uštedi vreme korisnika, već može i uzeti više profesionalnih fotografija.

  Ova glavna nadogradnja odražava samopouzdanje i određivanje AFI-a za snimanje mobilnih telefona. Na početku dizajna, serija V je razmatrala niz budućih nadogradnji. Sada je to prva evolucija, ali naši koraci nikada nisu zaustavljeni, stalno ćemo stvoriti više novih hardvera i nove tehnologije za V seriju.