AFI Technology

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u ovoj oblasti.

Dom > Novosti > Sadržaj
Neka vam britanski fotograf odvede kako biste pregledali prelepe scenografije plaže Kilda.
- Aug 07, 2018 -

Govorimo o plaži, moramo spomenuti St Kilda Beach Australije - Melburn, prirodni i mirni vjetar, mekani i vlažni pesak, morski talasi dolaze i povlače se tiho, što čini jednu alkoholiziranu. Prirodna ljepota plaže St. Kilda je apsolutno "Apple" u očima fotografa . Mirna površina čini se mirnim. Gledajući u prelep i mirni krajolik, duša je potpuno osvežena.

Ljepota K il d plaže je poklon čovječanstvu po prirodi. Zaštita okoline od strane lokalnog stanovništva zadržava ovu opojnu lepotu. Otišao je u sjeveroistočnom uglu Philip Bay-a , udaljen je 6 kilometara od srca Melburna, Australija. Kao jedna od najpopularnijih plaža Melburna, ljudi ovde uživaju u odbojci na pesku, jedrenju, surfovanju i drugim morskim sportovima .


Britanski fotograf MARCUS izabrao je ruksak i KINGJOY spoljni stativ za ovo fotografsko putovanje.

Domaći profesionalni fotografski proizvođač opreme -KINGJOY, u kontinuiranom radu sa profesionalnijim i stabilnijim stativom, razvio je najnoviji high-end serijski stativ - Aurora Tripod. T h je serijski stativ   omogućava fotografima da pucaju slobodno   čak i na oštrim terenima .


Stativ Aurora serije napravljen je ugljeničnim vlaknima ili legure aluminijuma. Karbonska vlakna su samo s   super kvaliteta, ali i lagan i lak za nošenje. Maksimalna težina opterećenja nekog specifičnog modela je 30kg s, što odgovara ll vrstama kamera sa dugom žižnom daljinom i održava ih .  


Aurora serija karbonskih vlaknasta stativa


Dizajn je jednostavan ali elegantan s srebrnom i crnom bojom . Stereoskopski   linije velike prirubnice noga su moderne , sa oštrim jakim žljebovima i mat staklom srebra izrađene crne teksture. Sve ovo redefiniše savremeni estetski pogled na stativ .

Tronožac serije Aurora u potpunosti odražava odlične performanse stativa KINGJOY serije pod teškim okruženjem . Kao što svi znamo, u nekim hladnim regionima vjetar je veliki , što indirektno povećava teškoće snimanja . Uzimajući u obzir ovaj problem, KINGJOY je dodao dizajn   za ekstremno okruženje s polarnog regiona tokom razvoja serije Aurora , kao što su :


F- stop sistem cevi usvaja humanizovani dizajn brzog i snažnog zaključavanja stopala . Najveća razlika od prethodnog stativa je upotreba integrisanog uređaja protiv skidanja .   Dizajn pratećeg prstena efikasno izbjegava padanje nožne cijevi prekomernom rotacijom korisnika.

Štaviše, sredstvo za ntifreeze se dodaje između stopala s nogama kako bi se sprečilo potiskivanje cevi zbog hladnoće. Kvalitet i performanse su garantovani jer je KINGJOY u testnoj laboratoriji prošao test niske temperature .


Sistem za podešavanje zupčanog izvlačenja .   T fotografu treba samo izvaditi kopču za podešavanje ugla kako bi proizvoljno podesio više uglova za snimanje, a kopča za izvlačenje može automatski zaključati ugao. Kvalitet filma može lako uticati na neke nestabilne faktore prilikom snimanja u nekim klimatskim uslovima i okruženju . Stativ Aurora serije   je prilagođen rešavanju ovog problema .


G ravnost h ook dizajn. Prilično je uznemiravajuće što fotografi pucaju u velikom vjetru pošto se objektiv uvijek trese. Dizajn kuke za gravitaciju odgovara svrsi stativa Aurora. Viseći teške predmete na dnu, smanjuje brzinu vetra i povećava stabilnost postolja. Fotografija bi takođe bila slobodna i jednostavna u vetrovitim danima.


Sa glavom T serije , ova glava je posebna u dizajnu šupljeg kovanja aluminijske legure sfere. Može podesiti vrijednost dušenja tako što unaprijed podešava blokadu prigušivanja, a glava može raditi ublažavanjem memorije .


Prednost ove operacije je da čak i ako glava nije zaključana, kugla za prigušivanje neće pasti iznenada i stoga obezbeđuje sigurnost stativa i fotografske opreme . P hotographer može brzo snimati u svim pravcima na otvorenom prostoru.


Dizajn sa dvostrukom žlebom, fleksibilniji ugao podešavanja u poređenju sa tradicionalnim žlebom


360 stepeni horizontalno rotirajuća panorama, sve lepe vanjske scene koje se odvijaju pred vašim očima.


Na 2018 CHINA P & E svjetskoj izložbi, stativ KINGJOY Aurora serije dobio je nagradu "Hualong P rize" . To je sjajno odobrenje za dostignuća u oblasti fotografije.

Tripod je nužnost za fotografa za dobra dela , bilo za   zvezdano nebo, dimna tekuća voda i vodopad, ili za makro i niske uglove.   Samo veruj, stativ serije Aurora je pravi izbor za vas kao turistički fotograf .   Aurora serija stativa - učinite kreativnim i istraživačkim .    Izvor: KINGJOY Tripod