AFI Technology

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u ovoj oblasti.

Dom > Novosti > Sadržaj
Korisničko iskustvo MPR01
- Aug 06, 2018 -

Da li znate kako sami pucati? Da li znate panoramsku opremu koja je jeftina ali korisna? Ako ne znate za to, molim vas zatvorite čitanje ovog članka.

AFI MRP01 koji sam imao iskustvo iz prve ruke, je jeftin, lak za nošenje i uzorkovanje operacije. Jedva čekam da ga otvorim čim ga primi.

Kutija je legla veća od glavnog tijela AFI MRP01. Ali u njemu postoje i druge stvari.

Sa leve strane: torba za pakiranje, daljinski upravljač, AFI MPR01, držač za pametne telefone, Gopro spona, ručni, punjač za napajanje.

Koliki je MRP01? baš ovako.

Prvo instalirajte pametni telefon na MRP01, a zatim spojite daljinski upravljač na telefon Bluetooth.Ako bez povezivanja telefona Bluetooth, daljinski upravljač koristi samo za kontrolu okretanja panoramske glave, ne može upravljati zatvaračem pametnog telefona. Ali, ako ste instalirali kameru, to nije potrebno povezati Bluetooth.

Nosač telefona je takođe mali, a ne kao "I" oblik koji smo obično videli, ili horizontalna stezaljka ili vertikalna stezaljka. Mala veličina, ali velika upotreba, veoma je cool, zar ne?

Daljinski upravljač bez dugmeta za napajanje, "prekidač" se koristi za kontrolu početka ili zaustavljanja rotacije. Držač baterije je napunjen izolacionim listom, a zatim ga izvadite do uključivanja.

Molimo obratite pažnju: Bluetooth smartphone je povezan na MRP01, a ne povezivanje na daljinski upravljač.

Dakle, kada se povežete, molimo vas da zapamtite da uključite MRP01. Koristeći kontrolni daljinski upravljač za kontrolu panorame i zatvarača pametnog telefona, tako lako!

Povucite sve u paketu, NE PROBLEM!

U restoranu

Ispitajte panoramsku glavu pomoću pametnog telefona na kvadratu.


Pošto je položaj prenizak, što utiče na efekat.

MRP01 je montiran na stativu pomoću brze oslobađajuće ploče.

Panoramsko snimanje mora biti pod kontrolom nivoa. Zbog toga što je moj stativ ugrađen u nivo balona, nema potrebe za donošenjem drugog.

Panoramska fotografija sa visokom pozicijom.

360 stepeni panoramske fotografije.

Daljinski upravljač ima funkciju 10S, koja može koristiti za sami sebe.

Sumirajte nekoliko poena

  1. AFI panoramska glava pametnog telefona mora podesiti nivo kada ga koristite, naravno, najbolje bi bilo da dovedete mini stativ.

  2. Uverite se da je infracrveni prijemnik okrenut prema vama kada snimate.