AFI Technology

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u ovoj oblasti.

Dom > Novosti > Sadržaj
Inovativnost šokirana scena Kingjoy 2018 Indija PVA izložba završila uspješno
- Sep 01, 2018 -

India International foto i Video opreme izložba (2018PVA) održana je u PragatiMaidan međunarodnog izložbenog centra u New Delhi, Indija Veljača 17-19, 2018. AFI vratit će vas pregledati velika prilika na trodnevnoj izložbi.


India International foto i Video opreme izložba (2018PVA) održana je u Srica Maidan međunarodnog izložbenog centra u New Delhi, Indija Veljača 17-19, 2018. AFI vratit će vas na velika prilika na trodnevnoj izložbi.

AFI stabilizatori pokazuju niz vodećih svjetskih fotografsku opremu sa inovativnih tehnologija među kojima novootvorenog proizvodi 2018 su popularna među Posjetiteljima.

Vršnjaka iz cijelog svijeta okupilo se na 2018PVA izložbi. AFI izložbenog prostora je čak više od gužve. Na licu mjesta osoblja i trgovci imaju sastanak u toploj atmosferi. Uvođenje osoblje, goste je novi i sveobuhvatnijeg razumijevanja AFI proizvoda, kao i specifične i in-dubina razumijevanja o proizvodu i tržištu rada od KINGJOY je tri marke KINGJOY, AFI i PAPALER, koja je pokrenula je dobar temelj za buduću suradnju između dvije strane.

Najviše privlačnih zvijezda produkt AFI pokazati u ovoj izložbi je PhoeniX D3 ručni stabilizator AFI Branda. PhoeniX D3 SLR ručni stabilizator stvara fotografiranje iskustvo za fotografe pružajući novi narativni video-tehnici. Prebacivanjem između je kamera operacija metoda i načina rada stabilizatora, je profesionalna funkcija dizajna možete zadovoljiti razne potrebe fotografa u kombinaciji s nova nadograđena mobilni APP operativni sustav, davanje fotograf izvanredni fotografiranje iskustvo.

Operacija na licu mjesta PhoeniX D3 opreme

Na licu mjesta PhoeniX D3 funkcije inverzije

Na licu mjesta PhoeniX D3 pribor nadogradnje, Dual-ručni rad

Na licu mjesta PhoeniX D3 dodatak nadograđen ramena jastuk pribor

Fotografija s kupcem koji je kupio PhoeniX D3 na licu mjesta.


Naravno, ne samo PhoeniX D3 ručni stabilizator proizvoda su izloženi u izložbenom prostoru. AFI izložbeni prostor prikazuje velik broj proizvoda odlične fotografske opreme za potrebe različitih snimanja raznih fotografa, kako bi se stvorili prilagođene fotografije užitak za fotografe.

MA2 Električni glavu

PPL 06S foto Dolly

AFI show u Indiji međunarodni foto i Video opreme izložba (2018PVA) ove godine je bio prilično uspješan. Potrošači koji su kupili proizvode na licu mjesta sve pohvale AFI proizvoda. Vjeruje se da AFI SLR stabilizator i stabilizator mobilni telefon može biti uvelike primljena u budućnosti. U drugoj polovici godine, AFI će sudjelovati u više sajmovima diljem svijeta. Molimo obratite pažnju na službena platforma AFI i veselimo se vašem dolasku sljedeći put!