AFI Technology

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u ovoj oblasti.

Dom > Novosti > Sadržaj
AFI Show Na 2018 BIRTV izložbi
- Sep 04, 2018 -

27. Međunarodna izložba u Kini, Međunarodna izložba radio i televizijske emisije (2018BIRTV) uspešno je pokrenuta. Tokom četvorodnevne izložbe stotine proizvođača fotografske opreme iz celog sveta učestvovale su na izložbi, a svaka izlagala najosnovnije i inovativne proizvode.


Od 22. do 25. avgusta 2018. godine, u Kineskom međunarodnom izložbenom centru uspješno je pokrenuto 27. Peking International Radio, Film i Televizija (2018BIRTV). Tokom četvorodnevne izložbe stotine proizvođača fotografske opreme iz celog sveta učestvovale su na izložbi, a svaki proizvođač je izložio najosnovnije i inovativne proizvode. KINGJOY je pozvan da učestvuje na izložbi. Proizvodi koji se prikazuju na ovoj izložbi su tri nova proizvoda pod brendovima KINGJOY, AFI i PAPALER.

Na ovoj vodećoj profesionalnoj izložbi u industriji fotografske opreme, KINGJOY izložbeni prostor privukao je brojne izlagače, koji su dali puno pohvale za proizvode kompanije AFI. Osoblje na licu mesta je uvijek komuniciralo i upoznalo učesnike sa punim entuzijazmom i strpljenjem, što je ostavilo dublji utisak na globalne trgovce.

KINGJOY, koji je intenzivno specijalizovan više od deset godina, uvek insistira na vrhunskom savršenstvu u svakom pogledu, naglašava kvalitet, stavlja delikatnu izradu u svaki dizajn i proizvodni proces, prati nulte nedostatke proizvoda od proizvodnje do isporuke. Delikatan dizajn, genijalnost, zanatstvo i ponovljeno testiranje stvorili su odličan kvalitet.


Izložba Uvod

Osnovana 1987. godine, Međunarodni radio u Pekingu, TV & Film izložba (BIRTV) je efikasna platforma za razmjenu naprednih ideja i zajedničkog razvoja. BIRTV je posvećen izgradnji važne platforme za prikaz i komunikaciju za razvoj radio i televizijske tehnologije i poslovanja u Kini, pa čak iu Aziji. Ona u potpunosti demonstrira dostignuća inovacija radio, filmske i televizijske tehnologije, nadajući se da će doneti nova tehnička sredstva i koncepte kako praktičarima tako i običnim ljudima, i donosi neke inspiracije. Inspirisan. BIRTV je više od dve decenije rangirao Treće mesto sveta, Prvo od Azije kao jednu profesionalnu i ukrasnu međunarodnu radiju i filmsku izložbu.


Uvod u novi proizvod


(1) PhoeniX D3

(2) Svetlo V5

(3) Stativ Aurora serije

(4) Selfie Umbrella



Kingjoy Booth On-site

Na ovoj izložbi Kingjoy pokazuje najveći broj novih proizvoda nego ikad. Asortiman uključuje nove modele kao što su PhoeniX D3 SLR stabilizator, Light V5 mobilni telefonski gimbal, Aurora stativ i kišobran Selfie fotografije. Od mnogih odličnih proizvođača fotografske opreme, Kingjoy ima očiglednu prednost za sveobuhvatnu tehnologiju, raznovrsne linije proizvoda i profesionalne usluge za kupce, što stvara novi KINGJOY brand efekat.