AFI Technology

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u ovoj oblasti.

Dom > Novosti > Sadržaj
Najbolji 10 najboljih stabilizatora kamere
- Aug 30, 2017 -


 

 

Najbolji stabilizatori fotoaparata su prva stvar koju treba da imate kada se radi o kvalitetnim slikama. Svi imamo taj trenutak kada želimo brzo sami ili sliku, ali naša ruka je bila neugodna. Onda ćemo imati kameru u kvalitetu u našem fotoaparatu, što je najgora stvar koja se ikada desila. Međutim, postoji rešenje za to. Jednostavno kupite jedan od najboljih stabilizatora fotoaparata iz ovog pregleda, a problemi se rešavaju. Ispod je lista najboljih 10 najboljih stabilizatora fotoaparata koje možete izabrati za vaš fotoaparat za bolje slike.

 

 

 

 

 

1 0 . Stabilizator video kamere Roxant Bez obzira da li je vaš fotoaparat Nikon, Canon ili GoPro, ovaj stabilizator je u pravu za sve one. Uz vrhunski dizajn i konstrukciju, ovaj fotoaparat pruža stabilizaciju pro-stil sa manjim pokretom i treperi za vas. U donjim krajevima nema karakteristika za klizanje koji eliminiše donji rukav koji stvara bolji rad. Ovaj stabilizator je odličan za filmske stvaraoce koji žele snimiti na sledeći nivo sa kvalitetom.

图片1.png 

 

 

9 . iGadgitz mini lagani stabilizator fotoaparata

Ovaj stabilizator je odličan za digitalne kamere, DSLR, video kameru i kamkorder. Sada možete snimati fotografije i video snimke pomoću ovog stabilizatora koji takođe ima funkciju stativa. Dolazi sa gumenim teksturnim stopalima koji su stabilni kada je u pitanju pozicioniranje. Teksturirana guma će pretvoriti stativ u stabilizatorske ručke kada se noge preklapaju. Takođe ima ugrađeni nivo duha koji omogućava savršeno poravnanje slika. Kompaktan je i lagan što je jednostavno za korišćenje.

图片2.png 

 

 

 

 

 

8 . Opteka X-GRIP profesionalni stabilizator fotoaparata

Ovaj stabilizator odgovara najkompaktnijim fotoaparatima i kamkorderima sa standardnim -20 navojem. Drška ima jastuče NBR podmetač koji olakšava stres dugotrajnog snimanja. Možda ćete provesti sate, ali vaša ruka će vam ugoditi ručkom. Stabilizator takođe dolazi sa nosačem za cipele koji vam je lak za dodavanje video svetla, blica ili mikrofona. Izrađen je od visokokvalitetne plastične ABS plastike koja je visoko kvalitetna i izdržljiva.

图片3.png 

 

 

 

 

 

7 . Stabilizator video kamere Roxant za fotoaparate od 2,1 lbs

Ako želite da prenesete svoje veštine fotoaparata na sledeći nivo, preuzmite stabilizator kamere od Roxanta. Kompaktan je, lagan i veoma efikasan za korištenje za stvaranje visokokvalitetnih slika. Bez obzira koliko vam treba vremena da pucate, dok god imate stabilizator sa sobom, dobri ste. Stabilizator ne vrši pritisak na vašu glavu, ali odlično funkcioniše u održavanju vašeg fotoaparata. Možete lako pričvrstiti fotoaparat na stabilizator i čitav dan čitati ugodnost i udobnost.

图片5.png 

 

 

 

 

 

6 . Cam Caddy Scorpion Jr. stabilizator video kamere

Ovaj stabilizator dolazi sa univerzalnim dizajnom koji odlično funkcioniše praktično sa bilo kojim kompaktnim uređajem. Dizajniran je tako da balansira težinu vaše opreme za najnapotnije snimke za vas. Sa jednim funkcijom rada, ovaj stabilizator vam daje najdinamičnije i svestranije mogućnosti snimanja ikada. Takođe vam omogućava da priložite opcionalnu dodatnu opremu uključujući bliceve, LED svjetla, mikrofon, monitore, Laveliere prijemnike i još mnogo toga.

图片6.png 

 

 

 

 

 

 

5 . Fantasealni Ergonomski stabilizator fotoaparata

Izgleda mala, da, ali radi odlično i neverovatno odgovara većini kamera. Ima raznovrstan držač koji lako možete postaviti bilo koji DSLR, GoPro i druge kamere. Snimanje noću? Takođe možete da prikačite video svetlo na držač kako biste pomogli i sa punjenjem svetlosti. Uz vrhunski stil pištolja i ergonomski dizajn, ovaj stabilizator je savršen za dugotrajno snimanje. To je izdržljiv, jer je izrađen od materijala izuzetno čvrstog ABS materijala koji traje godinama za korištenje.

图片7.png 

 

 

 

 

 

4 . Opteka SteadyVid stabilizator kamere

Ništa nije bolje snimati visoke kvalitete i slike visoke rezolucije sa stilovima. Ovaj stabilizator fotoaparata je odličan za DSLR i video kamere težine do 6 lbs. Sa svojim izgledom i konstrukcijom, ovaj stabilizator omogućava visoki i niski ugao snimanja sa visokim preciznim ležajevima i spojevima sa niskim trenjem. Takođe ima podešavanje visine koje poboljšava odnos težine i smanjuje potrebu za osnovnim težinama za vas. Stabilizator je izdržljiv i radi odlično.

图片8.png 

 

 

 

 

 

3 . SteadiCam CURVE-BK Ručni video stabilizator

Ovaj stabilizator je posebno dizajniran za GoPro fotoaparate kao što su Hero 2, 3, 3+, 4 Black i 5. Samo uživajte u uzimanju super sjajnih slika i video zapisa sa GoPro-a pomoću ovog neverovatnog stabilizatora. Ima 2-u-1 funkciju koja uključuje držač za vješanje sa ručkom koja se može zaključati radi sigurnog pucanja. Okvir stabilizatora je izrađen od izdržljivog aluminijumskog materijala koji je toliko izdržljiv za upotrebu. Lagan je, kompaktan i pruža vam visok kvalitet i glatke snimke za vas.

图片9.png 

 

 

 

 

 

 

 

2 . Movo Photo Solid Aluminium Video Stabilizator

Naravno, ovaj stabilizator izgleda malo, ali radi sjajno kao i veći sa vašim fotoaparatom. Ovaj stabilizator dolazi sa čvrstom aluminijumskom konstrukcijom koja ga čini izdržljivom i čvrstom koja savršeno podnosi sve uslove. To je stabilizator koji stabilizuje video i olakšava zamor u kvalitetu iu stilu. Sa univerzalnim dizajnom, ovaj stabilizator jednostavno odgovara svim kamerama standardom od 1/4 "navoja stativa . Njega je lagana i kompaktna, što čini odličan izbor stabilizatora.

图片10.png 

 

 

 

 

1 . AFI ručni Gimbal VS-3SD PRO

To je 3-osni brushless stabilizator za DSLR kamere i druge kamere težine do 2kg. Ovaj stabilizator vam omogućava da povežete produžne šipke koji mogu postati mobilni nakon okretanja kako bi se postigao objektiv. Podržava 3 - osovinu 360 stepeni bez mrtvog povećanja koja pruža brži odziv sa dvostrukim senzorima uz stabilnost i tačnost. Gimbal podržava bilo koji ugao poklopac direktno koji je jednostavan za korištenje. AFI ( 航 景 手持 稳定 器 )

 

        图片11.png