AFI Technology

Visokokvalitetni proizvod, profesionalna usluga, koji je glavni dobavljač u ovoj oblasti.

Dom > Novosti > Sadržaj
MA2
- Aug 30, 2017 -

版本 一

opis proizvoda

Opis

Kao i većina motorizovanih panoramskih glava, M A2 nosač je polu-automatizovan i sposoban za snimanje sekvencijalnih fotografija unutar panela od 360 °, sa različitim vremenskim intervalima. Među mnogim postavkama koje su dostupne korisniku su mogućnost postavljanja glave u smeru kretanja kazaljke na satu ili u suprotnom smeru kazaljke na satu, unapred podešene lupine okretanja u rasponu od 15 ° do 360 °

 

Karakteristike

Panning Range: 360 °

Programabilna funkcionalnost

Time-Lapses, Panoramas i Panoselfies

Rotiranje u smeru kazaljke na satu i u smeru kazaljke na satu

Dvosmerna rotacija

20 sekundi do 10 sati po revoluciji

Za DSLR, GoPro, pametne telefone i još mnogo toga

 

 

版本 二

opis proizvoda

Opis

AFI MA2 motorizovani panaromni tronožni tronožni head glava se postavlja između klizača / stativa i kamere i omogućava vam da kreirate profesionalne vremenske propuste u budžetu. Kontrole na ploči omogućavaju vam da izaberete ugao rotacije panela (brzina rotacije 5, 15, 30 ili 60 minuta) i pravca (u smeru kazaljke na satu i brojaču brojača (15 °, 30 °, 45 °, 60 °, 90 °, 180 ° i 360 °) -clok na satu). Uključuje visokokvalitetni motor koji glatko radi u horizontalnoj i vertikalnoj orijentaciji sa podesivim brzinama. MA2 ima bateriju za punjenje od 6 sati koja se puni uz uključeni USB punjač za punjenje. Glava podržava korisne nosivosti do 4,4 lb (2kg). Tačke za montažu su 1/4 "navoj za montažu na tronu ispod i 1/4" nosač za montiranje na fotoaparat iznad.

karakteristike

· Brzina rotacije - Specificirajte vreme rotacije 360 ° od 20 sekundi do 10 sati u koracima od 1 sekunde.

· Smer rotacije - Okrećite u smeru kazaljke na satu ili suprotno smeru kazaljke na satu ili nazad i nadalje preko podešenog ugla od 15 do 360 stepeni u koracima od 15 stepeni.

· Baterije - 4 x AA standardne baterije (nisu uključene) lako se zamenjuju i nose rezervne delove, daju otprilike 8 sati rada.

· Držač stativa i kamere - 1/4 "- 20 UNC ženski navoj na podnožju za pričvršćivanje stativa i 1/4" - 20 UNC muški navoj na vrhu za pričvršćivanje fotoaparata.

· Kompatibilne kamere - Koristite pomoću GoPro-a (neophodno je MountPad adapter za GoPro), Akcione kamere, male DSLR (manje od 1 .5 kg), kompaktne kamere i pametne telefone.

· C reate panning video-snimke ili fotografije.

· Uzmite panoselfije - panoramske fotografije sa vama u njima, kao i pejzaž.

 

 

Karakteristike

   The   Mini glava glave je motorizovana rotirajuća kamera za pametne telefone, GoPro, akcijske kamere, kompaktne kamere i DLSR (ispod 1 .5 kg) - idealan poklon za gadget, fotografiju i GoPro entuzijaste.
  Koristite MA2 da biste kreirali jedinstvene video snimke u vremenu, pauza i glatke p anoramičke   fotografije. Odaberite brzinu rotacije (od 20 sekundi do 10 sati), smjer (u smeru kazaljke na satu, suprotno smeru kazaljke na satu ili pomeranje unazad i napred) i ugao (od 15 do 360 stepeni).
Nijedan drugi panning timelapse mount nema sve ove karakteristike za cijenu.

 

版本 三

opis proizvoda

Opis

      AFI MA2 Panoramski panoramski kuglasti kuglični indikator za rotiranje glave kamere za fotoaparat

Možete snimati kontinualne fotografije sa preciznim uglovima (izbor: 5-10-15-20-24-30-36-45-60-90 stepeni) oko jednog kruga (360degree) (Na primjer, za 5 stepena, potrebno je snimite 72 fotografije, za 24 stepena, uzmete 15 fotografija i tako dalje.) da biste popunili panoramsku fotografiju. Da biste izabrali drugi ugao, zavisi od kojih sočiva ste koristili. Širokougaoni objektiv dobija širok ugao gledanja, možete snimati manje fotografija dok je telefoto objektiv obrnuto.

Dizajniran posebno za panoramsku fotografiju, pojednostavljuje tradicionalni proces panoramske fotografije jednostavnim promjenom intervala zadržavanja, Ovaj rotator je kombinacija visoke preciznosti, jednostavnosti upotrebe, kompaktnosti, lagane težine i trajnosti. Pogodan je za ultra širokougaone leće.

    Idealno za panorame HDR (High-Dynamic Range) kao i vremenske osjetljive situacije u kojima se snimanje mora brzo završiti, kao što je snimanje mozaika višestruke slike ili snimanje iste scene na različite žižne daljine.

 

Karakteristike